Ravit: Miss Miramis palasi kärkikolmikkoon

0
Laitilalaisen Janina Lehtosen valmentaman Miramiksen edellisen ohjastajan, kuvan Anssi Nurmisen, sijasta merkkejä tamman kärryillä on näyttänyt Jukka Torvinen. Forssassa tuli hevosen uran kolmas kakkossija. Kuva: Rauli Ala-Karvia

Rauli Ala-Karvia

Jo edellisessä juoksussaan laitilalainen lämminveritamma Miss Miramis näytti hyvää kevätkuntoa, mutta silloin laukka tärveli esityksen ja Jukka Torvisen ohjiinsa saaneen nelivuotiaan piti tyytyä viidenteen tilaan.

Forssassa perjantaina Jukka Torvinen istui taas kusinpukilla, kun Janina Lehtosen valmentama tamma ravasi kakkoseksi kilometriajalla 17,5a. Kyseessä oli hevosen ensimmäinen kisa autolähdöllä.

Kokemäellä laitilalainen ohjastaja Jere Kiveinen nousi parhaimmillaan kakkoseksi. Aisojen välissä töitä teki Aliison, ja ajaksi saatiin 32,4. Samoissa raveissa Kiveinen ohjasti myös kolmossijan Kretongilla (28,0).