Uutta pikeä pintaan Kaukolantielle ja Kodisjoentielle

0
Kesä tuo teille taas asfaltointityöt. Arkistokuva: Jane Iltanen

Kesän asfaltin päällystystyöt Varsinais-Suomen maantieverkolla käynnistyivät huhti-toukokuun vaihteessa. Laitilan seudulta listalla on pätkä Kaukolantietä. Satakunnan puolella Kodisjoelta Raumalle johtavaa tietä tullaan päällystämään, Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskuksesta tiedotetaan.

Rahaa teiden päällystämiseen on käytettävissä tänä vuonna hieman viimevuotista enemmän, yhteensä noin 21 miljoonaa euroa. Päällystysohjelman pituus on tässä vaiheessa kuitenkin vain noin 110 km, eli viidesosan lyhyempi viimevuotiseen verrattuna.

– Tuottavuutta laskeva tekijä on öljytuotteiden, kuten asfaltin sideaineena käytettävän bitumin, merkittävä maailmanmarkkinahinnan nousu,Ely-keskustiedottaa.