Valtiopetoksen päivitys käynnissä?

0

Suomen hallitseva eliitti teki vuonna 1994 törkeän valtiopetoksen, kun Suomen lainsäädäntö alistettiin niukalla yksinkertaisella äänten enemmistöllä EU:n lainsäädännön alaisuuteen. Perustuslaki olisi vaatinut tällaiselle päätökselle suuren määräenemmistön eduskunnassa. Aikooko nykyinen eliitti alistaa vielä Suomen armeijankin vieraan vallan määräysvallan alle kysymättä kansalta lupaa?

Presidentin ja kansanedustajien kannattaisi nyt selvittää, salliiko USA Meksikon liittoutua sotilaallisesti Kiinan tai Venäjän tai Iranin kanssa. Jos USA sen sallii, voimme mekin liittyä Natoon. Jos USA ei salli sen tapahtua, ei meidänkään pidä liittoutua Venäjän verivihollisen kanssa, koska saatamme silloin kansamme ja maamme suureen vaaraan.

Vuonna 1939 Suomi oli suuressa vaarassa. Presidenttipari Kyösti ja Kaisa Kallio kehottivat radion välityksellä kansaa tutkimaan Raamattua ja rukoilemaan Jumalalta apua tukalassa tilanteessa. Kansa rukoili kodeissa ja kirkoissa, jopa kaupoissa, ja Jumala kuuli avunhuudot.

Rintamalla tapahtui suuria ihmeitä ja Suomi sai säilyttää itsenäisyytensä.

Raamattu sanoo Jumalasta: ”Hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa …” (Apt.17:26, 27). Valtioiden rajat liittyvät siis Jumalan etsimiseen. Jos me emme edes tässä Nato-kysymyksessä etsi Jumalan tahtoa, niin ansaitsemmeko me Jumalan silmissä enää nykyisiä rajojamme?

Jorma Heinonen
Diplomi-insinööri
Laitila