Kaupungin työntekijöille hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä

0
Laitilan kaupunki jakoi ansiomerkkejä henkilökunnalleen tiistaina.

Laitilan kaupunki ojensi tiistaina yhteensä 36 työntekijälleen Suomen Kuntaliiton ansiomerkkejä. Hopeisen ansiomerkin saa 20 työvuodesta ja kultaisen kultaisia ansiomerkin 30 sekä 40 työvuodesta kunta-alalla.

Ansiomerkkien myöntämisellä on Suomessa pitkät perinteet. Ensimmäiset ansiomerkit on myönnetty jo vuonna 1944.

Kultaisen ansiomerkin 40 vuoden kunnallisesta palveluksesta saivat Piipa Nivola ja Pirkko Salmi.

Kultaisen ansiomerkin 30 vuoden palveluksesta saivat Marjut Ala-Karvia, Leena Koskela, Susanna Laasonen, Päivi Nordberg, Päivi Ruusuvuori, Mikael Salmi, Taina Turpeinen ja Taina Vallamo.

Hopeisen ansiomerkin 20 vuoden palveluksesta sai 26 työntekijää: Terhi Ala-Äijälä, Kati Arvonen, Kirsi Fredling, Jouni Hautanen, Saara Hurme, Kristiina Inkala, Kimmo Jalonen, Taija Jalonen, Maria Kantonen, Sari Koski, Erja Kuusisto, Susanne Laaksonen, Susanna Lamminsivu, Henna Lehtola, Päivi Leino, Sirpa Leppäaho, Johanna Lepänlehvä, Liisa Luotonen, Tiina Nyholm-Yli-Antola, Merita Rantala, Elena Riihimäki, Terhi Saloniemi, Paula Uusikartano, Marjo Venno, Noora Vesterinen ja Sari Väätäjä.