Auringonpaistetta ja itsensä ylittämistä – Pesäpallon alueleiri sujui odotusten mukaisesti

0
Leirin teemana oli "Pesistä 100 lasissa", sillä Suomen kansallispeli viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhliaan.

Aurinko paistoi koko viikonlopun, kun eteläisen alueen pesäpallojoukkueet kokoontuivat yhteiselle alueleirille Laitilaan. Leiriorganisaatio sai kiitosta onnistuneista järjestelyistä ja leiri sujui ilman takapakkeja tiiviistä aikataulusta huolimatta.

Alueleirin teema oli “Pesistä 100 lasissa” Suomen kansallispelin 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Pesäpalloa todellakin pelattiin täysillä, sillä viikonloppu tarjosi yhteensä 274 ottelua niin Laitilassa kuin sen naapurikunnissakin.

Leirillä koettiin onnistumisen hetkiä, mutta myös karvaita ja tiukkoja tappioita. Tärkeintä ei kuitenkaan ollut voitto, vaan yhteiset muistot ja kokemukset. Leiriltä haettiin myös kokemusta, sillä nuorimmat pelaajat olivat vain 4- ja 5-vuotiaita.

Katsojia ja kannustajia oli paikalla kaikilla kentillä, etenkin Jyskeen D-poikien finaaliottelussa. Finaalissa Hyvinkään Tahko vei voiton kotiyleisön kannustuksesta huolimatta.

Pesäpallo-otteluiden lisäksi leirillä järjestettiin muun muassa leiridisco, jossa käytettiin UV-valoja. Discossa palkittiin tuttuun tapaan joukkueiden tsempparipelaajat sekä tyttö- ja poikatuomari. Pesäpallon juhlavuoden kunniaksi lauantai päättyi hienoon ilotulitukseen.

… kuperkeikkoja tekemällä …
kuin kevyesti tuulettamallakin. Jyskeen Eino Jalonen iski D-poikien kilpasarjan finaalissa Hyvinkään Tahkoa vastaan kaksi kunnaria.