Bloody Moon -yhtyeelle keikkailu on jo tuttua

0
Nisse Nurminen (vas.), Veeti Sukari ja Toivo Aitakari nousevat ensi kertaa Munamarkkinoiden esiintymislavalle.

Laitilalainen metallibändi Bloody Moon on tuore ilmestys musiikkikartalla, sillä Toivo Aitakari ja Veeti Sukari saivat vasta viime keväänä idean bändin perustamisesta. Pian perustamisen jälkeen mukaan liittyi myös kolmas jäsen Nisse Nurminen. Laitilalaistrio nousee nyt kotipaikkakunnallaan yleisön eteen, kun Bloody Moon esiintyy Munamarkkinoilla sunnuntaina.

– Olen aina kuunnellut raskaampaa musiikkia, mutta viime vuonna halusin aloittaa soittamisen itse. Perustimme bändin yhdessä rumpalistimme Toivon kanssa ja Nissen saimme mukaan soittamaan bassoa. Itse soitan kitaraa ja olen solisti, Sukari kertoo.

Yhdessä päätetty bändin nimiki viittaa yhtyeen musiikkigenreen eli metallimusiikkiin.

– Yhdessä keksimme nimen. Se vain kuulosti hyvältä, eikä siinä oikein ole mitään tarinaa taustalla.

15- ja 16-vuotiaista nuorista koostuva yhtye on ehtinyt jo keikkailla muutamaan otteeseen Raumalla ja Laitilassa. Keikka Munamarkkinoilla on ensimmäinen suurempi esiintyminen ennen Pyhärannassa järjestettävää Suulirockia. Yhtye julkaisi juuri toukokuussa uutta musiikkia, ja lisää on tulossa.

– Pääsemme esiintymään myös Suulirockiin, se on hieno asia. Esitystä kannattaa tulla markkinoilla kuuntelemaan ihan sen takia, että meillä on kova meininki lavalla ja teemme erittäin hyvää musiikkia.

Bloody Moon ja musiikkiopiston bändipaja esiintyvät sunnuntaina torilla kello 12.30