Jyske kaatoi Jalasjärven kahdesti – Torstaina nähtiin kolmen kunnarin ilta

0
Kotijoukkueen nälkäisimpänä pelaajana palkittu jokeripelaaja Nea Nyholm löi keskiviikon ensimmäisen kunnarin ja pääsi tuulettamaan suoritustaan kolmospesälle. Joukkuetoverit riensivät onnittelamaan.

Ari Anteroinen

Laitilan Jyske ja Jalasjärven Jalas kohtasivat naisten Ykköspesiksessä toisensa kahdesti peräkkäin. Kesäkuun ensimmäinen päivä Jyske vieraili Jalasjärvellä voittaen vähäjuoksuisen pelin 0–2 (0-–1, 0–2).

Jyske ei siis antanut vastustajalle juoksuakaan. Jyskeen juoksut löivät kapteeni Sohvi Korhonen kahdesti ja jokeri Sofia Järviluoma. Pinja Toivonen juoksi kaksi juoksua ja yhden toi Emma Virtanen.

Viikkoa myöhemmin joukkueet olivat taas vastakkain ja tällä kertaa Laitilassa. Nyt juoksuja nähtiin huomattavasti enemmän.

Voittaja oli tälläkin kertaa Jyske 2–0 (10–2, 4–2). Keskiviikkoillassa nähtiin muun muassa kolme kunnaria, joita paukuttivat vuorollaan jokerit Nea Nyholm ja Iida Lastama sekä Sohvi Korhonen.

Nyholm oli muutoinkin tehokas, sillä kunnarinsa lisäksi tilastoihin kirjattiin neljä lyötyä ja kaksi tuotua juoksua. Kapteeni Korhonen kirjautti kunnarinsa lisäksi kaksi lyötyä sekä kaksi tuotua ja Iida Lastama juoksi kolmasti kotipesään.

Lukkari Erica Rosendahl säesti hyvin kahdella lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla. Lotta Lindroos kipitti kotipesään kolmasti.

Juoksun naiseen löivät myös Pinja Toivonen, Essi Mäki ja jokeri Sara Lehtilä . Juoksun saivat tililleen Iida Mäki, Pinja Toivonen, ja Jessika Sihvonen.

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin kolmen juoksun  Lotta Lindroos.

– Saatiin sisäpeli tänään hyvin auki. Hyvin rullasi ja saimme juoksijoita kotiin, kommentoi ykköspalkittu Lindroos.

Viikon takaiseen peliin verrattanuna homma siis pelitti huomattavasti paremmin.

– Silloin molemmilla joukkueilla oli vähän nihkeää peliä. Kumpikaan ei oikein saanut tilanteita. Mutta molemmilla oli siellä hyvää ulkopeliä. Saattin sieltäkin kuitenkin voitto muutamalla juoksulla.

Miten oma peli sujui keskiviikon aurinkoisessa kesäillassa?

– Alku oli vähän nihkeää lyöntiratkaisujen löytämisessä. Toisella jaksolla ratkaisut löytyivät paremmin, Lindroos totesi.

Jyskeellä on tulevana sunnuntainakin kotiottelu, mutta se pelataan Raumalla. Vastassa on Porin Pesäkarhut.

– Varmasti on tulossa hyvä peli. Toivottavasti tulisi myös paljon yleisöä katsomaan, jotta saadaan hyvä meno kentälle, Lotta Lindroos vinkkasi.