Jyskeen pesäpallonaisille täysi pistepotti Jalasjärveltä

0
Jyskeen naiset ovat etelälohkossa sarjataulukossa kolmannella sijalla.

Jyskeen naiset jatkoivat hyvin alkanutta kauttaan vieraspelissä Jalasjärvellä. Yksi sarjan ennakkosuosikeista jätettiin tylysti koko pelissä ilman juoksuja. Täydet kolme pistettä matkasi Laitilaan jaksoin 2–0 (1–0, 2–0).

Peli oli alusta asti tiukkaa vääntöä ja tilanteiden tekeminen oli molemmille joukkueille haastavaa. Ensimmäisen jakson ainut juoksu nähtiin jo ensimmäisessä vuoroparissa, kun Jyskeen Sohvi Korhonen onnistui kotiuttamaan Pinja Toivosen .

Toinen jakso oli lähes ensimmäisen toisinto. Pikahälytyksellä sairastumisen johdosta lyöjäjokeriksi hälytetty Sofia Järviluoma onnistui vastustamattomalla kumuralla saattelemaan kotiin Emma Virtasen . Jalasjärven kotiutukset pystyttiin edelleen pitämään nollilla. Kolmannessa vuoroparissa Sohvi Korhonen kaunisteli loppulukemat vielä 2–0 lyöden Pinja Toivosen kotiin.

Jyskeestä palkittiin ykköspalkinnolla loistavaa ulkopeliä lukkarina johtanut Erica Rosendahl . Kakkospalkinnon sai ansaitusti kaksi juoksua lyönyt Sohvi Korhonen.

Viiden pelatun ottelukierroksen jälkeen Jyskeellä on mukavasti yhteensä 10 pistettä. Näillä pisteillä joukkue keikkuu aivan sarjan kärkipäässä, joka nousijajoukkueelta on erittäin hyvä saavutus. Pelit jatkuvat kotona keskiviikkona 8.6, kun vastustajaksi saapuu back to back pelin hengessä Jalasjärven Jalas.

Lisäksi sunnuntaina 12.6. on ”kotipeli” Porin Pesäkarhuja vastaan. Tämä peli pelataan Laitilan alueleirin johdosta poikkeuksellisesti Rauman Otalahdessa kello 18. Kaksi ensimmäistä kotiottelua on tarjonnut katsojille viihdettä koko rahan edestä, joten toivottavasti yleisö löytää tiensä niin Laserkeskus-Areenalle kuin Rauman Otalahteen.

Sami Mäki