Kesäkausi avataan Helinin torpalla sunnuntaina – Aikuisten juhannus järjestetään juhannusaattona

0
Helinin torppa sijaitsee Pyhärannassa.

Helinin Torpalla järjestetään kesäkauden avaustapahtuma sunnuntaina kello 12–15. Puutarhuri Raimo Oksanen tulee kertomaan kasveista ja puutarhan hoidosta, sekä vastamaan yleisön esittämiin kysymyksiin.

Vihtamestari Helge Sainio opastaa, kuinka syntyy hyvä ja oikein tehty vihta, jota ei narulla sidota, vaan luonnon vitsalla. Kisataan ketjunheitossa.

Puffetista grillimakkaraa ja Kotiseutuyhdistys tarjoaa avajaiskahvit.

Aikuisten juhannusjuhlat juhannusaattona 24.6. kello 19 alkaen ja kestää niin kauan kuin viihdytään.

– Monella aikuisella ei ole paikkaa, mihinkä lähteä juhannusta viettämään. Nyt tämä ongelma on ratkaistu, sillä Helinin Torpan piha on täynnä tuoleja, joissa on mukavaa istua ja kuunnella illan ohjelmaa, käydä grillaamassa, kahvittelemassa ja sammuttamassa janonsa kotikaljalla. Mikään ei maksa erikseen, vaan kaikki sisältyy pääsymaksuun. Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu muun muassa karaokelaulukilpailu, järjestäjät vinkkaavat.

Musiikista vasta kotiseutuneuvos Jukka Vehmas. Mikäli luonto sallii, syttyy jonkinlainen kokkokin juhannusyöhön.