Naiskuski litki olutta autossa – Jo neljättä kertaa kiinni ajokortitta ajosta

0

Poliisi sai lauantaina iltapäivällä ilmoituksen Laitilassa marketin pihaan ajaneesta henkilöautosta, jossa kuljettaja oli juonut olutta. Partio tavoitti auton Vihtorinkadulla, josta auton kuljettaja ajoi Ilomäenkadulle ja pysähtyi merkistä.

Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi poliisin alkometriin 1,94 promillen lukeman.

Nainen on ajokiellossa ja tämä oli hänelle neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden aikana. Lisäksi naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi pysäytti lauantain vastaisena yönä henkilöauton Uudessakaupungissa Kalannintiellä. Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi poliisin alkometriin noin 0,9 promillen lukeman. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Samana yönä puoli viiden aikaan aamuyöstä poliisi havaitsi epävakaasti liikkuvan henkilöauton niin ikään Uudessakaupungissa Kalannintiellä. Partio pysäytti auton tarkastaakseen kuljettajan kunnon. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 1,09 promillen lukeman. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.