Vesa vei paikallispelin – Jyskeen Pinja Toivonen: ”Pitää tehdä tylympiä ratkaisuja”

0
Pinja Toivonen oli keskiviikkona kotijoukkueen ykköspalkittu.

Ari Anteroinen

Naisten ykköspesiksessä pelattiin helteisenä tiistaina eräänlainen paikallisottelu, kun Laitilan Jyske oli saanut vieraaksi Mynämäen Vesan.

Keltamustiin pukeutuneet vieraat veivät ottelusssa voiton ja pisteet lukemin 1–2 (3–5, 3–1, 0–1) supervuoroparin jälkeen.

Supervuoropari ratkesi heti ensimmäiseen Vesan lyöntiin, kun Reetta Lehtinen pamautti kunnarin ja juoksi tuuletellen kolmoselle. Aika tyly ratkaisu.

– Olihan se hyvä lyönti. Ei voitu mitään. Hän löi koko pelin ajan muutenkin hyvin, mietti Jyskeen ykköspalkittu Pinja Toivonen.

Toisen jakson alussa Toivonen pääsi itsekin lyömään kunnarin. Toinen jakso olikin kotijoukkueelle parempaa tekemistä kuin avausjakso.

– Oli ihan kiva, että peli oli tiukka. Sisävuoroissa meillä oli vähän vaikeaa, joten jatkossa pitää pystyä tekemään tylympiä ratkaisuja, totesi kolme juoksua tuonut Toivonen.

Yksi juoksuista tuli harhaheiton avulla.

Jykseen kakkospalkinnon sai Erica Rosendahl. Lukkari löi keskiviikkona yhden ja toi kaksi juoksua. Nälkäisimmäksi pelaajaksi raati katsoi Iida Mäen.

Helteisellä viikolla niin B-tytöissä kuin naisissakin pelanneilla on ollut useampia pelejä. Vieläkö löytyy energiaa?

– Kyllä löytyy, vakuutteli Pinja Toivonen.

– Käydään välillä uimassa ja muistetaan juoda paljon nestettä.

Viikonloppuna Jyskeen naiset ovat reissussa kohdaten lauantaina Lappeenrannan ja sunnuntaina Haminan. Keskiviikkona 6.7. Lappeenranta kohdataan uudelleen, silloin kotiareenalla.