Baritonit kostavat Tipulassa

0
Arkistokuva Tipulasta

Tiistaina 12.7. kello 18 järjestetään Laitilan Tipulassa musiikkiteatteriesitys Baritonien kosto, jossa esiintyvät Panu Kangas, Osku Ärilä ja Jukka Nylund.

Panu ja Osku ovat merkittävästä musikaaliurasta haaveilevia nuoria näyttelijöitä, joiden elämää on jo vuosia varjostanut yhteinen tragedia: he ovat matalaäänisiä baritoneja. Pieneltä kuulostavalla ongelmalla on todellisuudessa kolossaaliset mittasuhteet, sillä musikaalimaailmassa korkeaääniset tenorit saavat aina sankaripääroolit, kun taas baritonien tehtäväksi jää vanhusten ja avustajien esittäminen.

Baritonien kostoa kuvaillaan riemukkaan humoristiseksi musiikkiteatteriesitykseksi, joka käsittelee alemmuudentunnetta, itsensä hyväksymistä ja äänialojen välistä epätasa-arvoa suorasukaisesti komedian keinoin.

Tapahtuma järjestää Tipulan kulttuuriyhdistys ry.