Jyske vahvasti edustettuna nuorten Itä-Länsi-otteluissa

0

Laitilan Jyskeen eri-ikäiset pesäpalloilijat ovat leireilleet useissa eri kaupungeissa heinäkuun aikana. Syytä ei ole myöskään unohtaa Laitilassa kesäkuussa järjestettyä Alueleiriä.

Leirit päättää perinteisesti pitkät perinteet omaava Itä-Länsi-ottelu, johon valitaan leirillä ansioituneet pelaajat. Leiriorganisaatio nimeää jokaiselle joukkueelle valitsijan ja valitsijat tekevät joukkueista esityksen leirin kilpailun johtoryhmille.

Seuran pienestä koosta huolimatta Jyske oli jälleen hyvin edustettuna.

C-tyttöjen kilpasarjan Itä-Länsi-otteluun Jyskeestä valittiin Iida Mäki ja Radek Laine puolestaan pukee Lännen pelipaidan ylleen poikien pelisarjassa. C-ikäiset leireilevät parhaillaan Seinäjoella valtakunnallisella Nuorisoleirillä.

D-ikäiset leireilivät kaksi viikkoa sitten Hyvinkään Suurleirillä, jossa Miro Heinonen ja Anna Suominen pääsivät juhlimaan voittoa Lännen joukkueissa. Heinonen valittiin joukkueensa kakkostähdeksi. Lisäksi Jasmin Raitio pääsi poikien pelisarjan Itä-Länsi-otteluun takarajatuomariksi.