Laitilan ja Kalannin Vesaiset yhdistyivät – Vesaiset on sitoutumaton lasten ja perheiden vapaa-ajan järjestö

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Kalannin ja Laitilan Vesais-yhdistykset ovat viettäneet hiljaiseloa viime vuosina. Nyt yhdistykset yhdistettiin Vakan Vesaiset ry:ksi, ja toimintaa on tarkoitus herätellä Vakka-Suomen alueella. Vakan Vesaisten toiminta-alue on Uusikaupunki, Laitila, Taivassalo, Kustavi, Vehmaa ja Pyhäranta.

Vakan Vesaiset tulevat tiedottamaan toiminnastaan pääsääntöisesti facebook-sivuillaan Vakan Vesaiset ja jäsenistölle sähköpostitse. Vakan Vesaisten hallitukseen kaudella 2022–2023 kuuluvat: Laura Vuola, Hanna Helin-Luotonen, Riitta Ervasti, Sini Puonti, Katri Jalonen sekä Liisa Vuola varajäsenenä.

Vakan Vesaiset tarjoavat jäsenmaksun maksaneille jäsenilleen lipun Karjurockin perhepäivään keskiviikkona 20.7. Lipun saa ilmoittautumalla s-postiin vakanvesaiset@gmail.com.

Vesaiset on sitoutumaton lasten ja perheiden vapaa-ajan järjestö, jonka toiminta on avointa kaikille. Järjestö suunnittelee ja tuottaa luovaa sekä osallistavaa harrastustoimintaa. Vesaiset tukee lasten terveyttä, kehitystä ja perheiden kasvatustehtävää. Toiminnassa arvostetaan ylisukupolvisuutta, joten isovanhemmatkin ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan.