Laitilan Sanomien nopeusrajoitusgallup:”Tärkeintä on, että ollaan varovaisia”

0
Kolmen kympin kysely

Jussi Vaajasaari

Kalevi Hautanen

– Rajoitus on paikallaan. Kiihdytyskokeet ovat loppuneet virkavallan aktiivisuuden ansiosta. Nyt suojatiet ovat turvallisempia.

Touko Salonen

– Minuun rajoitus ei vaikuta. Kolmen kympin nopeudella ehdin joka paikkaan. Lapset ovat nyt paremmin suojassa. Mopojen ajelua voisi vähän hillitä, jos poliisit vierailisivat siviiliajoneuvoilla.

Paul Jabari

– Rajoitus on liian pieni. Aluksi en sitä edes huomannut. Rajoitus ei ole minuun vaikuttanut, ehdin ajaa tarpeeksi lujaa muualla.

Kristiina Koponen

– Ehkä keskusta tulee rajoituksen vuoksi turvallisemmaksi. Voi olla, ettei korokkeita enää tarvittaisi. Pyöräteitä voisi vielä lisätä, Koponen kertoo ollessaan liikkeellä tyttärensä Moonan ja poikansa Joonan kanssa.

Airi Sirola

– Mikä on kolmenkymmenen ja neljänkymmenen ero, siihen en osaa sanoa. Tärkeintä on olla varovaisia. Kaikki eivät valitettavasti rajoituksia noudata.

Seppo Kylander

– Minuun rajoitus ei vaikuta mitään, mutta neljän kympin rajoitus olisi riittänyt. Näillä nopeuksilla ei korokkeilla ole enää merkitystä. Tällaiselle aktiivipyöräilijälle rajoitus on paha, kun pitää vähän väliä jarruttaa.