Lasten oma kalastustapahtuma Vähä-Tulejärvellä elokuun alussa

0
Lasten oma kalastustapahtuma järjestetäänLaitilan VPK:n mökillä Tulirannassa elokuun 3. päivä.

Lasten kalastustapahtuma järjestetään Vähä-Tulejärvellä Laitilan VPK:n mökillä Tulirannassa keskiviikkona 3.8. kello 17–19. Yhteistyössä on mukana Länsi-Suomen kalatalouskeskus, Laitilan VPK sekä SHJ Fishing team. Tapahtuma on osa Koko perhe kalastamaan- hanketta, jonka tavoitteena on edistää kalastusharrastusta ja kalan käyttöä ruokana lapsiperheiden keskuudessa. Hanke on saanut rahoitusta kalastonhoitomaksuvaroista Varsinais-Suomen ELY- keskukselta.

Tapahtumassa ongitaan, heittokalastetaan, opitaan kaloista ja kalastuksesta. Kalastamaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset lapset vanhempiensa kanssa. Kalastusvälineet saa lainaksi kalatalouskeskukselta samoin kuin pelastusliivit. Mukaan tapahtumaan tarvitsette ulkoiluun sopivat vaatteet, juotavaa ja tarvittaessa omat eväät.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumaan 1.8.2022 mennessä jonna.tahtinen@kalatalouskeskus.fi. Viestiin lapsen/ lasten nimi, ikä ja mukana olevan aikuisen nimi sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite.