Lounais-Suomen poliisilaitoksella kiireinen kesäviikonloppu – Karjurock sujui tavanomaisesti, valtateillä kuskeilla hurjia vauhteja

0
Arkistokuva

Viime viikonloppuna poliisille kirjattiin useita rikosilmoituksia pahoinpitelyistä, omaisuusrikoksista, liikennerikoksista ja vahingonteoista. Pahoinpitelyjä tapahtui sekä yksityisasunnoissa että julkisilla paikoilla.

Niistä poliisi otti useampia henkilöitä kiinni. Vakavia henkilövahinkoja ei ole syntynyt.

Omaisuusrikoksina poliisi kirjasi useita näpistyksiä ja joitain varkauksia. Poliisi sai kiinni useita rattijuoppoja.

Uudessakaupungissa viikonloppuna ollut Karjurock sujui poliisin näkökulmasta tavanomaisesti. Tapahtuma-alueelta ja sen läheisyydestä kirjattiin muutamia rikosilmoituksia, joissa rikosnimikkeinä on pahoinpitely, vahingonteko, huumausaineen käyttörikos ja rattijuopumus.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella tutkitaan useita törkeitä ylinopeuksia viikonlopulta. Perjantaina kello 14.30 aikaan Nousiaisissa Kasitiellä 27-vuotias mies ajoi 100km/h nopeusrajoitusalueella 171km/h. Samana päivänä iltakahdeksalta Salossa 38-vuotias mies ajoi 120km/h nopeusrajoitusalueella 203km/h.

Lauantaina Nousiaisissa iltakuudelta Kasitiellä 22-vuotias mies ajoi 100km/h nopeusrajoitusalueella 161km/h. Sunnuntaina Kasitiellä ennen iltaseitsemää 63-vuotias mies jäi satasen alueella kiinni nopeudesta 156km/h.

– Kaikkia edellä mainittuja ylinopeuksia tutkitaan törkeinä liikenneturvallisuuden vaarantamisina ja jokaisessa kuljettaja on määrätty ajokieltoon, poliisi tiedottaa.