Poliitikkojen joukkuekisa ja Crusell-puhallus Männäisten torilla

0
Arkistokuva

Männäisten torilla kisataan perjantaina 29. heinäkuuta poliitikkojen leikkimielinen joukkuekilpailu ja torilla kuullaan Crusell-viikon hengessä Crusell-puhallus. Muusta musiikista vastaavat Matti Mäntylä ja Jouko Pyhältö.

Valtuuston puheenjohtaja Mauri Kontu haastaa Uudenkaupungin valtuustoryhmät Männäisten torille leikkimieliseen joukkuekisaan, jonka lajeina ovat frisbeegolf ja tikanheitto. Laitilasta kisaan on tulossa myös oma joukkue. Vakka-Suomen muidenkin kuntien joukkueet ovat tervetulleita kisaan. Kisaan voi ilmoittautua paikan päällä.

Kalantilainen Teemu Salomaa Green Disc Golfista esittelee torilla frisbeegolfin saloja. Salomaa myös vetää joukkuekilpailun frisbeegolf-osion.

Torimyynnin lisäksi torilla on tuttuun tapaan pop-up ravintola, johon on mukava tulla lounaalle tai kahville. Tarjolla on tietenkin kahvin kanssa Pakkahuoneen munkit.

Kalannin entisen terveysaseman tiloissa on käynnistetty myös toriaikaan klo 16.00–19.00 toimiva kirpputori.

Toritapahtuman järjestää Männäisten tori ry, joka on perustettu yhdessä eri toimijoiden kanssa kehittämään Kalannin keskusta-aluetta ja lisäämään Vakka-Suomen elinvoimaa.