Sähköpotkulautoja vuokraava Tier ei ole laajentamassa Laitilaan – Lippu oli varastettu Ruisrockista

0
Sähköpotkulautoja vuokraavan Tierin lippu liehui Laitilan keskustassa. Se poistettiin keskiviikkona, kun selvisi, että lippu on varastettu Ruisrockista.

Laitilan keskustassa on viime päivinä liehunut isoissa kaupungeissa sähköpotkulautoja vuokraavan Tierin P-paikkaa osoittava lippu. Laitilan Sanomien toimituksessa heräsi mielenkiinto lippua kohtaan: Onko Laitilaan tulossa vuokrattavia sähköpotkulautoja? Rullaileeko joku vuokraamallaan sähköpotkulaudalla Raisiosta tai Turusta Laitilaan? Miksi Laitilassa on Tierin parkkipaikka?

Yhteydenotto Tieriin selvensi asian. Yritys ei ole laajentamassa toimintaansa Laitilaan.

Lippu on varastettu Ruisrockista. Festivaalia vietettiin Ruissalossa 8.–10. heinäkuuta.

Varastettu lippu herätti toimituksessa lisää pohdintoja: Miten joku on viitsinyt raahata pitkää lipputankoa 60 kilometriä mukanaan? Ihan jokaiseen autoonkaan ei kevyt, mutta noin neljä metriä pitkä tanko mahdu. Ehkä tangon saa osiin.

Miksi lipun matka päättyi pankin edustalla olevaan kukkapenkkiin pyörätelineen viereen? Jatkuiko lipunkantajan matka paikallisiin baareihin?

Nämä kysymykset jäänevät vastauksia vaille. Lipun matka kuitenkin jatkuu kohti uusia seikkailuja oikean omistajansa huomassa.

Muokattu 21.7. kello 7.30: Lisätty että tangon saa ehkä osiin.
Muokattu 25.7. kello 14.45: Korjattu sanajärjestystä lauseesta:  Miten joku on viitsinyt raahata pitkää lipputankoa 60 kilometriä mukanaan?