Tyhjänä olleessa talossa asuttiin luvatta – Vakka-Suomessa poliisia työllistivät asuntomurto sekä rattijuopot

0

Perjantaina poliisi sai ilmoituksen murrosta Varbergintiellä Uudessakaupungissa. Pitkään tyhjillään olleeseen taloon oli murtauduttu ja siellä oli asuttu jonkin aikaa. Talon toinen ulko-ovi oli hajotettu ja asunnossa sotkettu paikkoja sekä rikottu seiniä.

Talosta oli lisäksi irrotettu kupariputkia ja lämpövaraajan kuparivaippa. Asunnon sähkökaappi oli avattu ja asuntoon oli laitettu sähköt päälle.

Törkeitä rattijuopumuksia Uudessakaupungissa


Lauantaina aamuyöllä noin kello 4.45 aikaan poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 2,35 promillen lukeman.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Maanantai-aamuna kello seitsemän aikaan poliisi sai ilmoituksen Uudenkaupungissa keskellä Porjaantietä käynnissä olevasta autosta. Ilmoittaja epäili, että autossa nukkuva kuljettaja olisi mahdollisesti päihtynyt.

Kun partio saapui paikalle, auto oli siirretty tien reunaan. Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi noin 1,5 promillea.

Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.