Ämpärporin jotos järjestetään Uudessakaupungissa

0
Anneli Vuorio, Tarja Sulo, Eeva Vihe ja Merikki Jäntti toivottavat kaikki tervetulleiksi Ämpärporin jotokselle.

Uudenkaupungin maanpuolustusnaiset järjestää Ämpärporin kaupunkijotoksen lauantaina 10. syyskuuta. Lähtö on kello 10–11 Uudenkaupungin torilta.

– Kutsumme mukaan 3–5 hengen joukkueita. Kisa on avoin kaikille. Tervetulleita ovat perheet sekä yhdistysten, seurojen tai kaveriporukoiden muodostamat joukkueet, maanpuolustusnaiset tiedottavat.

Kaupunkijotos on noin kolmen ja puolen kilometrin pituinen. Reitin varrella on yhdeksän monipuolista rastia. Tehtävät liittyvät arjen turvallisuuteen, paikallishistoriaan ja ympäristön havainnointiin.

Jotos ei vaadi suunnistustaitoa tai kovaa kuntoa. Joukkueet etenevät kävellen rasteille saamansa kartan mukaan. Ajanottoa ei ole, mutta rastit sulkeutuvat kello 14.

Osallistuminen on maksutonta. Paras joukkue palkitaan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Ämpärporin jotokseen ilmoittaudutaan sähköpostitse 4.9. mennessä Anneli Vuoriolle osoitteeseen annelivuorio@hotmail.com

Helppona vaihtoehtona on suorittaa yksin, kaksin tai vaikkapa perhekunnittain kaupunkisuunnistus, jossa etsitään kartan kanssa vastauksia annetun tehtäväpaperin kysymyksiin. Tehtäväpaperin torin lähtöpisteeseen kello 14 mennessä palauttaneet osallistuvat palkintojen arvontaan. Kaupunkisuunnistukselle lähdetään kello 11 alkaen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kilpailuun ja suunnistukseen osallistutaan omalla vastuulla ja liikennesääntöjä noudattaen.

Uudenkaupungin maanpuolustusnaiset ry toimii Vakka-Suomen alueella. Sen tavoitteena on lisätä maanpuolustustahtoa, jäsenten henkistä ja fyysistä kuntoa sekä kannustaa naisia kouluttautumaan arjen turvallisuus- ja varautumistaitoihin.