Pesäpallo: B-tytöt tekivät seurahistoriaa raivaamalla tiensä puolivälieriin nuorten Superpesiksessä

0
B-tytöt varmistivat lohkovoittonsa Roihuvuoressa.

Jyskeen B-tytöt eivät jättäneet mitään jossiteltavaa runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella Roihua vastaan. Jyske otti tärkeät kolme sarjapistettä mukaansa puhtaasti jaksovoitoin 2–0 (8–1, 12–1). Tulos tiesi samalla sitä, että Rauman Fera jäi ennen viimeistä sarjakierosta jo viiden pisteen päähän ja näin Jyske raivasi tiensä suoraan nuorten superpesiksen puolivälieriin. Fera sen sijaan pelaa Lohko B:n kolmosta vastaan paikasta puolivälieriin.

Kausi on kaiken kaikkiaan ollut menestys Jyskeelle, sillä tällä hetkellä joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun. Ainoa tappio tuli Hyvinkäälle alkukeväästä. Tämän jälkeen Jyske on voittanut muun muassa Porin Pesäkarhut puhtaasti. Muutenkin joukkue on voittanut valtaosan peleistä suurinumeroisesti.

Etenkin joukkueen sisäpeli on ollut vahvaa koko kauden. Jyske on tehnyt ylivoimaisesti eniten juoksuja kaikista neljän eri lohkon joukkueista.

Joukkue saa nyt kaipaamansa harjoittelurauhan, kun puolivälierät alkavat vasta alustavasti 25. elokuuta kotikentällä Laserkeskus-areenalla. Vastustaja on vielä epävarma, mutta näillä näkymin se tulee olemaan Pohjoislohkojen kolmanneksi paras joukkue.

Kirjoittaja: Sami Mäki