Econia osti Uudenkaupungin Tilitoimiston

0
Uudenkaupungin Tilitoimiston liiketoiminta siirtyi Econian omistukseen 1. elokuuta. Kuvituskuva: Asko Virtanen

Uudenkaupungin Tilitoimisto Oy siirtyi Econian omistukseen elokuun alussa. Kaikki Uudenkaupungin ja Naantalin toimistojen työntekijät jatkavat Econian palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Yrityskaupalla turvataan vuonna 2011 perustetun tilitoimiston toiminnan jatkuva kehittyminen myös tulevaisuudessa.

Taloushallintoalalla kaikenlaiset muutokset ja ohjelmistokehitys ovat olleet erityisen voimakkaita viime vuosina. Econia on voimakkaasti kasvava taloushallintoalan palvelutalo, jossa panostetaan jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Uudenkaupungin Tilitoimisto Oy on uusikaupunkilainen tilitoimisto, jolla on toimipiste myös Naantalissa. Yrityksen toiminta-ajatuksena on nykyaikaisten taloushallintopalveluiden tuottaminen ammattitaitoisin voimin. Yritys on sertifioitu Procountor-tilitoimisto.

– Econia on erinomainen koti toiminnallemme jatkossa. Yhtiö on henkilöomisteinen sekä toimii tälläkin hetkellä myös maakunnissa pienemmillä paikkakunnilla. Voimme tarjota jatkossa asiakkaillemme laajempia palvelukokonaisuuksia ja varmistettua resurssien jatkuvuutta. Kokonaan uutena palvelualueena on Econian vahva HR-osaaminen, iloitsee Uudenkaupungin Tilitoimiston toimitusjohtaja Olli Aalto.

Econian toimitusjohtaja Elina Salmivala iloitsee saadessaan kaupan myötä kahdeksan uutta taloushallinnon osaajaa econialaisten tiimiin: – Tämän menestyksekkäästi toimineen tilitoimiston liittäminen osaksi Econiaa vahvistaa meitä ja erityisesti sähköisen taloushallinnon osaamistamme entisestään.

Olli Aalto jatkaa Econian Uudenkaupungin ja Naantalin toimistojen vetäjänä, lisäksi Ollin vastuulle tulee Econian Varsinais-Suomen taloushallintopalveluiden laajentaminen ja kehittäminen.