Heli Laaksosen ja Kyösti Mäkimattilan suurkeikka Helsingin musiikkitalolla

0
Syyskuussa täyteen tulevien pyöreiden vuosien lisäksi Helillä on muutakin syytä iloon: kaunotietoluontokirja Luonnoksen valmistumista aikaistettiin Otavalla. Arkistokuva: Henrika Bäcklund

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila esittävä runoja ja lauluja järjissään pysymisestä Helsingin musiikkitalolla järjestettävällä suurkeikalla lauantaina 10. syyskuuta. Maakunnista on alettu myös järjestelemään kuljetuksia keikalle.

Klassikkokappaleiden ja runonlausunnan lisäksi Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila juhlivat montaa eri merkkipaalua, jotka ovat jääneet vähälle huomiolle. Laaksonen juhlii 50-vuotissyntymäpäivänsä lisäksi kaunotietoluontokirja Luonnoksen valmistumista sekä Kirsi Kunnas -runopalkinnon voittoa.

Mäkimattilalla on käsissään Varjokuva-orkesterin kanssa vastikään julkaistua musiikkia ja hänen ammattilaisuransa on kestänyt tasan 20 vuotta.

Runoja ja lauluja järjissään pysymisestä -keikka lauantaina 10.9.2022 kello 15.