Jääkiekkoa ja hauskanpitoa Pitsiturnauksessa

0
Kivikylän areenan uudistettu ilme keräsi paljon kehuja niin joukkueilta kuin kannattajiltakin.

Perinteinen Pitsiturnaus keräsi jääkiekkoväen yhteen viime perjantaina. Modernisoitu Kivikylän areena sai ansaitusti kehuja niin joukkueilta kuin kannattajiltakin, vaikka kaikki muutokset ovat nähtävillä vasta Liiga-kauden alkaessa.

Lukon turnaus päättyi välierätappioon TPS:ää vastaan. Turkulaiset pääsivät jo kahden maalin johtoon, mutta Lukko tasoitti ottelun. Lopulta kotiyleisön riemu päättyi lyhyeen, kun TPS oli lopussa vahvempi ja eteni finaaliin.

Kiertopalkinto matkasi lopulta Ässien mukana Poriin, kun finaali päättyi porilaisten hyväksi 1–0.

Suurimman yleisömäärän keräsi tuttuun tapaan Lukon ja Ässien välinen paikalliskamppailu, mutta paikalla oli väkeä aina Lappeenrannasta saakka. Kiekkokarnevaaliin osallistuivat myös laitilalaiset Efe Polat ja Bruno Kaikkonen sekä Hinnerjoelta kotoisin oleva Akseli Heinonen.

– Olemme olleet täällä useampana vuonna. On kivaa hengailla kavereiden kanssa ja katsoa samalla jääkiekkoa, Akseli kertoo.

Kolmikko kertoo käyneensä myös Rauman Lukon Liiga-otteluissa, joten Kivikylän areena on heille tuttu paikka. He kehuivat uutta led-kaukaloa ja paljastivat myös suosikkipelaajansa.

– Kyllä on pakko sanoa Antti Saarela, hän on Laitilastakin vielä, Efe nauraa.

– Saarelan lisäksi pidän Josh Kestneristä, Bruno lisää.

Lukkoon täksi kaudeksi palannut Saarela pelasi ensimmäiset ottelunsa sitten helmikuun. Vastuuta tuli paljon myös ylivoimalla, mutta tehopisteitä ei vielä kilissyt kassaan. Tärkeintä hänen kohdallaan oli kuitenkin se, että kunto on hyvä ja pelaaminen on jälleen mahdollista.