Joskus ruusujakin

0

Kesä vaihtui näemmä syksyksi, koska kesätyöntekijät lähtivät kouluun. On ollut ilo työskennellä laitilalaisten nuorten parissa, jotka itsenäisesti hakivat meille töihin ja näyttivät, että meillä todella on toivoa nuorisomme suhteen.

He tunsivat kellon, tulivat ajoissa ja tekivät olosuhteissa, joissa olisi luullut valituksellekin jo aihetta, mutta ei. Oli hellettä tai mutaa – niin työt tehtiin nurisematta. Huumori säesti päiviämme, ja nuoret näyttivät osaamistaan niin loistavina koneen käyttäjinä kuin verkkokaupan tilausten tekijöinäkin.

Tästä mitä lämpimin kiitos teille meillä olleille nuorille. Te olette laitilalaiset tulevaisuuden tekijät.

Kiitos myös Laitilan kaupungille mahdollisuudesta palkata kesätöihin nuoria. Tämä on oivallista tukea opettaa, mitä on työelämä ja antaa meille kaikille niin paljon ilonaihetta sekä tehtyinä töinä, mutta myös positiivisina kontakteina.

Näitä nuoria ei tarvitse tulevaisuudessakaan hävetä, he tulevat pärjäämään kyllä.

Haikein, mutta tyytyväisin mielin kiittäen kesästä.

Saloniemen juustola

Riitta & Jouni Saloniemi