Keilailua ja geokätköilyä

0
Teuvo (oik.), Kari, Vesa, Matti, Kai ja Raimo kuntoilevat yhdessä.

Kuntoliikunta on iän karttuessa entistä tärkeämpi harrastus. Jokaiselle löytyy varmasti jokin sopiva liikuntamuoto ikä ja kunto huomioiden.

Kun muutin Laitilaan lähes kahdeksan vuotta sitten, pääsin kotoutumaan aluksi pienen keilailuryhmän kautta, jossa olivat Kari Parsama ja Matti Paavilainen. Kari ehdotti tulemaan keilaamaan ja niin otin tarjouksen vastaan.

Sitä kautta alkoi tulla vähitellen tuttuja. Nyt ryhmässä on kuusi jäsentä, ja käymme kerran viikossa keilaamassa Raumalla. Karin ja Matin lisäksi keilatiimiin kuuluvat Vesa Antola, Teuvo Heikola ja Raumalle muutama vuosi sitten muuttanut Kai Lindström.

Meistä jokainen harrastaa jotakin liikuntamuotoa, osa useampaakin. Lajeihin kuuluvat pyöräily, jumppa, vesijumppa ja uinti, lentopallo, marjastus ja geokätköily.

Kaksituntisen keilailun jälkeen paita on kostea. Tapahtuma on sekä kuntoliikuntaa että terapiaa. Voimme keskustella matkalla ja hallilla olon aikana päivän kuulumisista.

Ikään kuin sokerina pohjalla on mukana huumori, jota löytyy jokaiselta. Kun hiet on huuhdeltu suihkussa, on aika päätöskahvien ja kotimatka voi alkaa rentoutunein mielin.

Mukana tiimissä Raimo Holopainen