Kirjailija Anneli Kanto vierailee kirjastossa

0
Anneli Kanto saapuu Laitilan kirjastoon 5. syyskuuta. Arkistokuva: Suvi Roiko

Anneli Kanto saapuu kirjailijavieraaksi Laitilan kirjastoon maanantaina 5. syyskuuta kello 17.30. Anneli Kanto on monipuolinen kirjailija, joka mielellään kertoo kirjoistaan ja kirjailijatyöstään. Hänen tuotantoonsa kuuluu kirjoja lapsille, nuorille ja aikuisille sekä käsikirjoituksia.

Kanto on kiinnostunut Suomen historiasta ja erityisesti sisällissodasta ja 1600-luvusta, joista hän ammentaa aikuisille suunnattujen romaaniensa aiheet. Esikoiskirjansa Piru, kreivi, noita ja näyttelijä oli Runeberg-palkintoehdokas vuonna 2007. Viimeisin hänen romaaninsa Rottien pyhimys on palkittu Kiitos kirjasta -mitalilla.

Laitilan kirjasto järjestää tapahtuman yhteistyössä Vakka-Suomen kansalaisopiston kanssa.