Koulun ylijäämäruoan jakaminen aloitetaan Uudessakaupungissa – Mukaan tarvitaan lisää vapaaehtoisia

0
Koulujen ylijäämäruoan jakelu aloitetaan syyskuussa Uudessakaupungissa. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan kaupungin omilla nettisivuilla. Arkistokuva.

Uudessakaupungissa aloitetaan syyskuussa koulujen ylijäämäruoan jakaminen. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin kaupungin omilla nettisivuilla.

Ruoanjako toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Toimintaa koordinoi SPR Uudenkaupungin osasto yhteistyössä A-Killan, Uudenkaupungin seurakunnan ja ViaDia-yhdistyksen kanssa. Mukaan etsitään uusia vapaaehtoisia, jotka perehdytetään tehtävään.

Ruoanjakeluun tarvitaan mukaan uusia vapaaehtoisia, jotta toiminta saadaan mukavasti käyntiin. Mukaan voi tulla säännöllisesti tai tekemään yhden vuoron silloin tällöin. Toimintaa organisoi aluksi SPR Varsinais-Suomen piirin ruoka-avun projektityöntekijä Miika Norro.

Ruoanjaon vapaaehtoistehtävistä kiinnostuneita kutsutaan perehdytystilaisuuteen yhtenäiskoulun väistöparakin (Pohjoistullitie 3, Uusikaupunki) ruokasaliin 30.8.2022 klo 17.00. Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin mistä vapaaehtoistehtävässä on kyse ja miten ruokajakelu toteutetaan