Laitilan terveyskeskuksessa saa kiireettömän lääkäriajan reilun kuukauden päähän – Väärinkäsityksiä syntynyt kiireessä

0
Laitilassa on kesän ajan ollut lääkäripula, mutta sen pitäisi helpottaa syyskuun alkupuolella. Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Laitilan Sanomiin soitti lukija, joka kertoi, että Laitilan terveyskeskuksesta ei anneta kiireettömiä aikoja ollenkaan. Ylilääkäri Tuuli Kuisman mukaan kyseessä on ollut väärinkäsitys, joka on korjattu.

– Hoitajat ovat toimineet ohjeiden mukaisesti. Ongelma on ollut viestinnässä. Viestintä on ollut taholtani vaikeassa lääkäripulan aiheuttamassa kiireessä riittämätöntä ja se on johtanut väärinkäsityksiin vastaanottoaikojen suhteen. Pahoittelen väärinkäsitystä, Kuisma sanoo.

Tuuli Kuisman mukaan Laitilassa on syyskuun alkupuolellae asti niukka lääkäritilanne, mikä tarkoittaa supistettuja toimintoja muun muassa määräaikaiskontrolleissa. Kiireettömän lääkäriajan saa Laitilassa reilun kuukauden päähän.

Muokattu 19.8. kello 17.05. Lisätty ylilääkärin kommentti: Hoitajat ovat toimineet ohjeiden mukaisesti. Ongelma on ollut viestinnässä. Viestintä on ollut taholtani vaikeassa lääkäripulan aiheuttamassa kiireessä riittämätöntä ja se on johtanut väärinkäsityksiin vastaanottoaikojen suhteen. Pahoittelen väärinkäsitystä.