Jatko-ohjelmat pesäpallon pudotuspeleissä selvillä – “Tämän tason pelejä Laitilassa ei ole aiemmin nähty.”

0
Jyskeen naisilla ja B-tytöillä edessä kiireinen viikko.

Uskomaton kausi niin Ykköspesiksessä kuin B-tyttöjen superpesiksessä jatkuu kiireisenä tulevana viikkona. Vasta sunnuntaina ratkesi vastustaja Ykköspesiksessä. Näin myös jatko-ohjelmat varmistuivat niin naisten kuin tyttöjen pudotuspeleissä.

Kaksi voittoa vaativassa eli paras kolmesta -järjestelmällä pelattavissa välierissä sensaatiomaisen kauden pelannut Jyske kohtaa Lappajärven Veikot. Ottelusarja alkaa Lappajärvellä huomenna keskiviikkona. Toinen peli pelataan Laitilassa lauantaina 27.8. kello 15. Tarvittaessa kolmas peli on heti sunnuntaina 28.8. Lappajärvellä.

B-tytöissä vastustajaksi puolivälieriin saatiin Kajaanin Pallokerho. Tämä sarja pelataan myös paras kolmesta -järjestelmällä. Jyskeellä on tässä kotietu. Ottelusarja alkaa Laitilassa torstaina 25.8. kello 17.30. Seuraava peli Kajaanissa on tiistaina 30.8. ja tarvittaessa kolmas peli pelataan torstaina 1.9. Laitilassa.

Mynämäki-sarjan ratkaisevaa kolmatta ottelua seurasi Laserkeskus Areenalla mukavasti yli 300 katsojaa. Toivottavasti yleisö löytää tiensä myös seuraaviin kotipeleihin, sillä nyt jos koskaan kotiyleisön tuki on tarpeen. Tämän tason pelejä Laitilassa ei ole aiemmin nähty.

Sami Mäki