Näyttelyhaku Vakka-Suomen kunnallisiin näyttelytiloihin avautui

0
Kustaa Hiekan lukutupaan ja muihin Vakka-Suomen kunnallisiin näyttelytiloihin haetaan näyttelynpitäjiä. Arkistokuva: Jenni Leppänen

Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kunnallisiin näyttelytiloihin avautui vapaa haku kaikille taiteilijoille, taiteen harrastajille, työryhmille ja kuvataidejärjestöille. Kuntien yhteisellä näyttelyhaulla pyritään voimistamaan kulttuuritoimijoiden välistä yhteistyötä sekä taiteilijoiden liikkuvuutta Vakka-Suomen alueella.

Haettavat näyttelytilat ovat Uudenkaupungin Kulttuurikeskus Cruselli, Laitilan Kustaa Hiekan lukutupa sekä Kalannin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon kirjastojen näyttelytilat. Näyttelyaika on noin yksi kuukausi ja se voi sijoittua tammi–joulukuulle 2023.

Lähetä hakemuksesi 25.9.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen joni.pietilainen@uusikaupunki.fi. Päätökset tehdään viimeistään 10.10. Hakuohjeet ja lisätietoja löytyy Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan ja Taivassalon verkkosivuilta sekä kuntien näyttelytilojen vastaavilta.