Poliisi: Rauhallinen viikonloppu Vakka-Suomessa – Rattijuopot työllistivät

0
Kuvituskuva

Vakka-Suomessa Lounais-Suomen poliisia työllistivät viikonloppuna rattijuopot. Poliisi piti lauantaina aamulla ratsiaa Hiuntiellä Uudessakaupungissa. Kello kymmenen aikaan paikalle ajoi henkilöauto, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 1,55 promillea. Kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli noin 1,2 promillea.

Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Lauantai-iltana noin kello kahdeksan aikaan poliisi pysäytti Uudenkaupungin Pankkitiellä henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle.

Mies oli entuudestaan ajokiellossa, joten poliisi epäilee häntä rattijuopumuksen sekä huumausaineen käyttörikoksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.