Pyhäkoulujen syystoiminta starttaa Seurakuntakodilla, Padolla ja Soukaisissa

0
Avoin ovi odottaa pyhikseen tulijoita. Opettajat ovat valmiina: Outi Urhonen (vas), Mia Wang, Nina Luotonen, Eija Lehtinen, Lahja Pavela ja Ritva-Leena Järvelä.

Pyhiskuoro Ilon Helmien laulujen ja toiminnan vauhtiin pääsee mukaan ensi keskiviikkona 31. elokuuta kello 17–17.45. Ikähaitari on laaja, 6–15 vuotta.

Uutena paikkana Ilon Helmet kokoontuu Seurakuntakodilla osoitteessa Kauppakatu 8. Kuoroa ja pyhisajatuksia rakantavat tuttuun tapaan Lahja Pavela ja Nina Luotonen kanttori Jouni Maunulan keralla. Uudet laulajat otetaan ilolla vastaan. Ilmoittautua voi lahja.pavela@gmail.com tai puh.0500-839461. Kuoro harjoittelee alkuun Jippii-ohjelmistoa valtakunnallisen Se löytyi -mediamission lähialueiden tapahtumia varten sekä Afrikkalaisen gospelmessun ohjelmistoa. Ryhmä tekee myös ilahdutusretkiä.

Pyhäkoulua on tarjolla Padon Yhteistalolla parittomilla viikoilla Perjantaipyhiksissä 2.9. kello 16.30–17.15 alkaen Lahja Pavelan ja Outi Urhosen luotsaamana sekä Soukaisissa Efraim Elon koululla parillisilla viikoilla sunnuntaisin 11.9. kello 10.30–11.30 alkaen Nina Luotosen johdolla.

Muskaripyhikset kokoontuvat Seurakuntakodilla parillisina viikkoina keskiviikkoisin kello 18–18.45 alkaen 7.9. Musiikin ilosta, soittelusta ja Raamatun kertomuksista pienetkin lapset pääsevat nauttimaan yhdessä vanhemman kanssa. Toteutuksesta vastaavat Eija Lehtinen, Ritva-Leena Järvelä ja Lahja Pavela, jolle voi myös ilmoittautua kuten Ilon Helmiinkin.

Kirjepyhäkoulut jatkuvat kotipyhäkouluhetkien tukena. Niihin voi ilmoittautua seurakunnan nettisivuilta viikolla 36 löytyvää linkkiä hyödyntäen. Syksyn paketit lasten iloksi kokoaa Mia Wang.