Pyhärannan kirjasto auki viitenä päivänä viikossa – Laitilan kirjasto lauantaisin vain omatoimisille asiakkaille

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kirjaston aukioloajat laajenevat syyskuun alusta. Kirjasto on auki maanantaisin kello 10–15, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9–18, perjantaisin kello 9–15 ja lauantaisin kello 11–14. Tiistaisin kirjasto on suljettu. Aattopäivinä kirjasto suljetaan kello 15 ja pyhäpäivinä se pidetään kokonaan suljettuna. Uudet aukioloajat ovat voimassa maaliskuun loppuun asti.

Laitilan kirjastossa ei jatkossa ole palveluaikaa enää lauantaisin. Kirjastoon pääsee silti lukemaan lehtiä ja lainaamaan sekä palauttamaan aineistoa omatoimisesti. Omatoimikirjastossa pääsee vierailemaan kirjastokorttilla ja siihen liitetyllä tunnusluvussa päivittäin kello 7–22. Arkisin Laitilan kirjasto palvelee kello 10–19.