Säästöpankki Kalanti-Pyhärannalta 20 000 euroa paikalliseen toimintaan

0
Mannerheimin Lastensuojeluliitto sai tukea Taiteiden yö -tapahtumaan. Tuen avulla tapahtumaan palkattiin esiintymään taikuri.

Säästöpankkiryhmän jokavuotinen Hyviä tekoja -äänestys järjestettiin keväällä. Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta sai verkossa pidettyyn äänestykseen mukavan määrän ehdotuksia hyvien tekojen kohteista. Ehdotusten perusteella pankki teki valinnat vuoden 2022 lahjoituksensaajista.

Hyviä tekoja on Säästöpankin vuosittainen kampanja, jossa etsitään paikallisesti tukea tarvitsevia kohteita: esimerkiksi hyvää tekeviä järjestöjä, urheiluseuroja ja yhdistyksiä. Vuonna 2021 lahjoituksia tehtiin koko Säästöpankkiryhmässä noin 800 000 euron edestä. Tänä vuonna Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta lahjoittaa paikallisille toimijoille yhteensä ennätykselliset 20 000 euroa.

– Olemme ylpeitä siitä, että liiketoimintamme kannattavan kasvun myötä myös Hyviä tekoja -lahjoitussummamme on vuosi vuodelta kasvanut. Teemme pankkina tuloksellista työtä asiakkaat keskiössä, ja sen avulla voimme jakaa rahallista avustusta paikallisille yhdistyksille ja muille yhteistä hyvää tuottaville toimijoille. Meille vastuullisuus eri muodoissaan on erittäin merkityksellinen asia, ja onkin ollut hienoa saada lahjoituksien myötä palautetta, että meillä vastuullisuus näkyy myös konkreettisina tekoina, toteaa Hyviä tekoja -kampanjasta vastaava Roosa Lähteenmäki.

Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan Hyviä tekoja -lahjoituksensaajat vuonna 2022 ovat:

 • MirriRescue Ry
 • Kalannin Vankka
 • Uudenkaupungin Kenttäkarhut
 • Jääkotkat juniorit
 • Mannerheimin Lastensuojeluliitto Uusikaupunki, Laitila, Taivassalo, Vehmaa
 • Laitilan Nuorisoverstas
 • Laitilan Jyske Yleisurheilu
 • Ihoden Puistokatos -projekti
 • Eurajoen Hevoskasvatusyhdistys Ry
 • Lapin Salama Ry
 • Rauman Urheilijat
 • Kriisikeskus Ankkurpaikk’
 • Eläinten Hyväksi EHY ry, löytöeläinkoti
 • TYKS, Turun lastenklinikka