Taiteiden yö lapsiperheille torstaina

0
Taiteiden yöhön voi ottaa mukaan pehmolelun, joka pääsee neuvolakäynnille. Kuvituskuva: Marttiina Sairanen

Laitilan MLL järjestää perinteisen perheiden Taiteiden yön lapsiperheille torstaina 18. elokuuta kello 17–19.30 Mukulavintin pihapiirissä osoitteessa Sairaalantie 2. Suositussa tapahtumassa on ohjelmassa kaikkea kivaa, muun muassa hattarakoju, arpamyyntiä, nalleneuvolaa (oma nalle mukaan), puffetti, kasvomaalauksia ja hälytysvalmiudessa ambulanssi.

Lisäksi SPR pitää avoimia ovia entisen neuvolan tiloissa. He ottavat vastaan tulevaan syyskauteen sopivia, ehjiä ja puhtaita lasten vaatteita sekä leluja. Vaatteiden suhteen toiveena on, että ne on koottain pussitettu ja päällä tieto, minkä kokoisia pussi vaatteita sisältää.

Illan kruunaa taikuri Marcus Alexanderin taikashow kello 18. Illan päättää Mamma Marakatin karkkisade kello 19.