Vakka-Suomen yritys- ja palveluhakemisto päivittyvät

0
Vakka-Suomen yritys- ja palveluhakemistoa päivitetään.

Ukipolis Oy jatkaa viime kesänä alkanutta yritys- ja palveluhakemiston päivittämistä Vakka-Suomessa. Vakkasuomalaisia yrityksiä pyydetään tarkistamaan tietonsa yritys- ja palveluhakemistosta osoitteessa ukipolis.yrityshakemistot.fi mahdollisimman pian.

Jos tiedoissa on korjattavaa, yritykset voivat ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@ukipolis.fi. Päivittäminen ei koske asuntoosakeyhtiöitä, yhdistyksiä, julkisia organisaatioita eikä yrityksiä, joiden TOL 2008 -toimialaluokka on A-alkuinen.

Vakka-Suomen kuntien mahdollistamaan ja Ukipolis Oy:n ylläpitämään yritys- ja palveluhakemistoon on koottu tietoja vakkasuomalaisista yrityksistä ja niiden tarjoamista palveluista. Yritys- ja palveluhakemistoon kuuluminen on yrityksille maksutonta.