Venla Laiho käveli SM-pronssille

0
Venla Laiho saavutti SM-pronssia myös kevään maantiekävelyissä Laitilassa. Kalevan kisojen tapaan Laitilassa voiton nappasi Enni Nurmi.

Jyskeen Venla Laiho nappasi pronssimitalin kymmenen kilometrin kävelyssä Kalevan kisoissa. Aurinkoisessa Joensuussa torstaina käydyn kilvan vei nimiinsä Espoon Tapioiden Enni Nurmi ja hopealle ylsi Lappeenrannan Urheilu-Miesten  Elisa Neuvonen.

Laihon pronssimitaliin oikeuttanut aika 49.37 jäi reilun minuutin päähän hänen omasta ennätyksestään. Eroa voittajaan syntyi kolmisen minuuttia.

Kalevan kisat toimivat hyvänä valmistautumisena kohti yleisurheilun EM-kilpailuja, jonne koko mitalikolmikko suuntaa parin viikon kuluttua. Laiho ja Nurmi osallistuvat Münchenissä 20 kilometrin kilpailuun ja Elisa Neuvonen starttaa 35 kilometrin matkalle.