Aleksi Sukari on stipendin arvoisesti hyvä tyyppi – “Osaaminen monipuolista ja työnjälki erinomaista”

0
Metsämiesten säätiö lahjoitti Aleksi Sukarille Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendin.

Vakka Forest Oy:n laitilalaiselle metsäkoneyrittäjä Aleksi Sukarille myönnettiin Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Perusteluissa Sukaria luonnehditaan metsäalan rautaiseksi moniosaajaksi, jonka kanssa yhteistyö sujuu vaivattomasti. Häntä kuvaillaan positiiviseksi ja ahkeraksi henkilöksi, joka on aina valmis auttamaan muita.

– Hän on ajan tasalla asioista ja pitää yhteyttä metsäasiantuntijoihin sekä muihin urakoitsijoihin. Hänen osaamisensa on monipuolista ja työnjälki erinomaista.

Sukari saa kiitosta siitä, että hän osaa katsoa työtään myös muiden näkökulmasta ja pyrkii tekemisellään helpottamaan muiden työskentelyä.

– Hänen kanssaan on mukava tehdä yhteistyötä, kun asiat on mietitty alusta loppuun saakka. Osaamistaan hän pyrkii jakamaan käytännön vinkkien antamisella niin uusille metsäasiantuntijoille, kuin koneenkuljettajillekin.

Stipendejä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntijat Eetu Heino, Mikko Kaamanen, Johanna Mikkola ja piiripäällikkö Jari Mäntylä sekä operaatioasiantuntija Anssi Raunio.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen.

Stipendin myöntämisperusteita:

• Itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)

• Vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)

• Oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)

• Rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen