Atlas-Fysion tiloihin nuoret yrittäjät – Sannan ja Annin hyvinvointipalveluita on tarjolla Lehtovaanareiden puolen vuoden Euroopan reissun ajan

0
Esa ja Sari Lehtovaara jättävät Atlas-Fysion puoleksi vuodeksi. Sanna Seikola ja Anni Virtanen ovat valmiina jatkamaan tiloissa työtä uusina yrittäjinä.

Jussi Vaajasaari

Fysikaalinen hoitolaitos Atlas-Fysio piti viime viikon maanantaina ovensa auki yleisölle. Kävijöille esiteltiin sekä yrityksen toimintaa että ennen kaikkea tiloihin tulevat uudet yrittäjät.

– Uudet yrittäjät ovat minulle tuttuja. Tulen hyvillä mielin jatkamaan hoitoja, sanoo Touko Salonen, joka on vuodesta 2006 alkaen saanut apua niska-, hartia- ja selkävaivoihin.

Seuraavan puolen vuoden ajan Atlas-Fysion tiloissa palveluista vastaavat fysioterapeutti Sanna Seikola ja hieroja sekä personal trainer Anni Virtanen. He toimivat nimellä Sannan ja Annin Hyvinvointipalvelut.

– Odotan innolla tätä uutta työtä. Saan vaihtelua ja pääsen tauolle vuorotyöstä, sanoo Anni Virtanen, jonka päätyö on ollut ensihoitaja vuodesta 2009 alkaen.

Hän on toiminut sivutoimisena hieroja ja personal trainer -yrittäjänä vuodesta 2015.

Sanna Seikola valmistui viime vuonna Turun ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi. Valmistuttuaan hän on työskennellyt fysioterapeuttina Rauman terveyskeskuksessa.

– Ammatinvalinta tuntui luontevalta alusta asti. Kiinnostus ihmisen toimintakyvystä ja halu auttaa ovat olleet aina lähellä sydäntä. Liikunta on kuulunut pienestä asti elämään monessa muodossa, ja se on lisännyt kiinnostusta alaan, perustelee Sanna Seikola uravalintaansa.

Uusia laitilalaisyrittäjiä yhdistää sekä intohimo liikkumiseen että joukkuetoveruus. Anni Virtanen ja Sanna Seikola pelaavat Jyskeen naisten joukkueessa salibandya.

Atlas-Fysion Sari Lehtovaara ja Esa Lehtovaara eivät työnsä takia ole juurikaan pitäneet yhtenäistä lomaa. Lomat ovat rajoittuneet pidennettyihin viikonloppuihin tai viikon pätkiin. He jättävät 3. lokakuuta valmiit hoitotilat puoleksi vuodeksi uusille yrittäjille.

– Meillä on ilo tarjota innostuneille nuorille riskitön kokeilu yrittäjänä ja samalla laadukkaat hyvinvointipalvelut jatkuvat entiseen tapaan myös poissaollessamme, jatkaa Sari Lehtovaara.

Sari ja Esa Lehtovaara ylläpitävät internetissä Lehtovaanarit Youtube-kanavaa. Siellä he jakavat matkoiltaan kertomuksia, kuvia ja videoita. Seuraavan puolen vuoden ajan kanavalta voi seurata heidän seikkailuaan Länsi- ja Etelä-Euroopassa.

– Unelmat pitää toteuttaa. Päätös lähteä matkailuautolla pidemmälle reissulle tehtiin jo vuosi sitten, ja nyt palaset ovat loksahtaneet kohdalleen. Tavoitteenamme on nähdä hienoja paikkoja ja kokea mahdollisimman monta upeaa auringonlaskua, sanoo Esa Lehtovaara.