Eläinsuojeluyhdistys järjestää Urheilutalolla kirppistapahtuman

0
Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistys järjestää kirpputoritapahtuman ensi lauantaina. Arkistokuva: Riitta Salmi

Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistys järjestää kirpputoritapahtuman lauantaina 1.10. Laitilan Urheilutalolla.

Eläinsuojeluyhdistyksellä on tapahtumassa oma myyntipiste, mutta ennen muuta se vuokraa myyntipaikkoja kaikille halukkaille.

– Tapahtuma on kaikille avoin eli meiltä voi vuokrata tapahtumaan myyntipöydän ja paikalle voi tulla myymään mitä vain, kertoo Milla Frangén Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksestä.

Myyjät siis saavat pitää oman myyntituottonsa, mutta yhdistys kerää myyntipaikkamaksuilla varoja työhön, jota se tekee paikalliseen eläinten auttamistyöhön.

– Rahaa käytämme esimerkiksi eläinlääkäri- ja ruokakuluihin. Järjestämme erilaisia keräyksiä ja tapahtumia, joista saadut varat ohjataan kokonaisuudessaan eläinsuojelutyöhön.

Eläinsuojeluyhdistys pitää tapahtumassa puffettia ja runsaiden palkintojen arpajaisia.

– Toimintaamme voi myös tukea tulemalla tapahtumaan asiakkaaksi. Otamme myös kiitollisina vastaan esimerkiksi eläinten ruoka- ja tarvikelahjoituksia sekä erilaisia arpajaispalkintoja.

Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen hyväntekeväisyys- ja kirppistapahtuma Laitilan Urheilutalolla (Urheilutie 9) lauantaina 1.10. kello 10–15. Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset osoitteella tapahtumat@vsesy.info