HK Scanin toimitusjohtaja vaihtuu

0
HK Scanin toimitusjohtaja vaihtuu. Kuva: Ari-Matti Ruuska

HKScan Oyj:n hallitus ja toimitusjohtaja Tero Hemmilä ovat tänään yhteisesti sopineet, että Hemmilä jättää HK Scanin toimitusjohtajan tehtävät. Laitilalainen Tero Hemmilä on toiminut HK Scanin toimitusjohtajana helmikuusta 2019 lähtien. Hän jättää tehtävänsä välittömästi. Hakuprosessi uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi on käynnistetty.

– Kiitän koko hallituksen ja yhtiön puolesta Teroa hänen arvokkaasta panoksestaan ja työstään HKScanin käännevaiheessa. Strategiamme mukainen muutos monipuoliseksi ruokataloksi etenee. Nyt tarvitaan pikaisia toimenpiteitä ydinliiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi ja taseen vahvistamiseksi nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Toivotan Terolle kaikkea hyvää tulevaan, sanoo HK Scanin hallituksen puheenjohtaja Reijo Kiskola .

HK Scanin hallitus on tänään nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Juha Ruoholan , joka on yhtiön johtoryhmän jäsen sekä toiminut Baltian liiketoimintayksiköstä, Puolan liiketoiminnasta sekä konsernin viennistä ja tuonnista vastaavana johtajana.