Huumeratteja kiinni Vakka-Suomen liikenteestä

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi tavoitti Vakka-Suomessa useita päihtyneitä kuljettajia viime viikolla. Viikko sitten maanantaina Kalannintiellä poliisia vastaan ajoi henkilöauto lievää ylinopeutta, ja partio päätti pysäyttää auton tarkastusta varten.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi illalla yhdentoista maissa poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Mies oli lisäksi ajokiellossa, joten poliisi epäilee häntä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Ilmoitus epävarmasta autoilijasta

Viime viikon keskipäivällä keskiviikkona poliisi sai ilmoituksen epävarmasti liikkuvasta autosta Uudessakaupungissa. Partio tavoitti auton Ketunkalliontien pysäköintialueella ja pysäytti sen tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon.

Kuljettajana ollut mies oli päihtyneenoloinen mutta puhalsi nolla promillea, joten hänelle päätettiin tehdä huumausainepikatesti. Testi oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Pysäytys Lokalahdella

Viime viikon keskiviikkoiltana poliisi päätti pysäyttää epävarmasti liikkuneen henkilöauton Lokalahden Kivistöntiellä. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.