Jyskeen pesäpallokaudelle historiallisen kova sinetti – B-tytöt kamppailee pronssimitaleista

0
Jyskeen B-tyttöjen historiallisen kova superpesiskausi saa sinettinsä pronssiottelussa. Vaikka finaali jäi haaveeksi, on joukkueella nälkää näyttää osaamisensa vielä kerran kotiyleisölle.

Laitilan Jyskeen B-tyttöjen superpesiskausi päättyy ensi viikolla pelattavaan pronssiotteluun. Välierävaiheessa Rauman Fera oli vahvempi jatkaen finaaliin suoraan voitoin 2–0.

Lopputulos olisi saattanut olla toinen, jos Jyskeen sairastupa ei olisi pursunnut väkeä kauden tärkeimmällä hetkellä. Toisesta välieröottelusta oli sivussa useampi avainpelaaja, eikä yrityksistä huolimatta pelille löydetty korvaavaa ajankohtaa. Fera vei helpohkosti ottelun nimiinsä lukemin 2–0 (6–0, 3–0).

– Sairastelut kaatoivat Jyskeen tytöt toisessa välierässä. Fera ei suostunut siirtämään ottelua ja tytöt halusivat pelata kuitenkin pelin pois, vaikka luovuttaminenkaan ei ollut kaukana. Jossiteltavaa jäi, mutta samalla myös nälkää pronssiotteluun, pelinjohtaja Sami Mäki kommentoi ottelun jälkeen.

Jyskeen B-tyttöjen historiallisen kova kausi saa sinettinsä pronssiottelussa Jyväskylän Kirittäriä vastaan. Kirittäret voitti oman lohkonsa 28 pisteellä, kun Jyske keräsi 37 pistettä pelattuaan kaksi ottelua enemmän. Alkusarjan aikana joukkueet eivät toisiaan kohdanneet, joten tilanne on kummallekin joukkueelle uusi.

Ottelu pelataan Laitilassa tiistaina 20. syyskuuta jo kello 16 alkaen. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, jos saapuu paikalle minkä tahansa lajin Jyskeen pelipaita päällä.