Krampin ja Länsi-Jyvän yhteistyösopimus uudistaa Laitilan myymälän

0
Kuvituskuva: Anne Savolainen

Kramp Oy ja Laitilan Länsi-Jyvä Oy ovat solmineet Powered by Kramp -yhteistyösopimuksen, jonka myötä 180 neliön myymälä uudistuu kauttaaltaan. Valikoiman laajentumisen ansiosta Länsi-Jyvä palvelee jatkossa entistäkin paremmin ja laajemmin maatalouden ammattilaisia.

Uuteen valikoimaan kuuluu muun muassa maatalous- ja urakointikoneiden varaosat ja tarvikkeet, voimansiirron tuotteet sekä metsätalous- ja korjaamotarvikkeet. Muut maatalouskauppatoiminnot jatkuvat ennallaan.

Uuden myymälän avajaisia vietetään marraskuussa. Avajaisten myötä Länsi-Jyvä on jo kahdeksas Suomeen avattu Powered by Kramp -myymälä. Yhteistyökumppani Kramp on Euroopan johtava maatalousalan tarvikkeiden ja varaosien toimittaja, jolla on toimipiste ja oma varasto Paimiossa.

– Kramp on jo vanhastaan tuttu hankintakanava Laitilan Länsi-Jyvälle vuosikymmenten ajan. Meillä molemmilla on vahva usko suomalaisen maatalouden rooliin tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Näkemyksemme mukaan kivijalkakaupalla on jatkossakin paikkansa maatalouskaupan alalla ja nyt valikoimamme huomattavasti kasvaessa pystymme palvelemaan alueemme asiakaskuntaa entistä monipuolisemmin, kauppias Hannu Nyman kertoo.

Krampin kaupallisen johtajan Sami Jerkun mukaan pitkäaikaisen kumppanuuden vieminen uudelle asteelle on heille hyvin mieluinen askel.

– Laitilan Länsi-Jyvän maine ammattilaisten keskuudessa on erittäin vahva ja uskomme, että yhteistyö Kramp-brändin kanssa luo hyvän pohjan liiketoiminnan myönteiselle kehittymiselle molemmille osapuolille, Jerkku sanoo.