Laitilan Sanomien peitto jälleen täydet sata

0

Laitilalaiset ovat uskollisia kaupungin omalle lehdelle. Kansallinen Mediatutkimus (KMT) julkaisi tänään median tuoreita lukijalukuja. Laitilan Sanomien peitto on 100 prosenttia, kuten viime vuonnakin. Peittoprosentti kertoo, kuinka suuren osan kohderyhmästään kyseinen media tavoittaa.

Lukemisessa on tapahtunut kuitenkin selkeä digikäänne. Paperilehden lukijamäärä on pudonnut viime syksystä 5,8 prosenttia ja on nyt 13 100. Laitilan Sanomien digitilausten määrä on kuitenkin tänä vuonna kasvanut noin 20 prosentin vauhdilla. Lehden kokonaistavoittavuus on nyt KMT-mittauksen mukaan keskimäärin 15 000. Kokonaistavoittavuus vaihtelee päivittäin sen mukaan, kuinka moni lukija käy verkkosivuilla.

Tulokset käyvät ilmi Kansallisesta Mediatutkimuksesta (KMT), jonka tulokset julkaistiin perjantaina 23.9. Kansallinen Mediatutkimus on printtimedia-alan yhdessä tilaama tutkimus. Sen päätilaaja on MediaAuditFinland Oy ja toteuttaja Kantar TNS Oy.