Mitä ny? Kiitoksia pikkubussin väelle – Räpsäyksissä luonnon ihmeitä

0
Kukkakärpänen kukalla. Kuva: Aivo Pukki

Laitilan Sanomien Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoidenWhatsapp-viestejä. Niitä ja Räpsäys-palstalla julkaistavia kuvia voi lähettää numeroon 0504758787.

—-

LÄMPIMÄT kiitokset ukrainalainen pikkubussin väki ja Natasha, kun otitte mukaanne kaksi rouvaa Meijerin pysäkiltä perjantaina, 26.8.2022! Linja-autoyritys oli perunut vuoron, jota odotimme pitkään. Ystävällisyytenne lämmittää sydäntä! Kiitos

UUDENKAUPUNGIN tien nopeusrajoituksen laskeminen, sillä ei ole mitään vaikutuksia onnettomuuksiin. Pitäisi saada autoilijoiden korvien väliin, että kun omalla kaistalla on jokin hitaampi ajoneuvo, niin ei pidä ohittaa kyseistä ajoneuvoa liian läheltä varsinkaan, jos tulee vastaan ajoneuvo viereiseltä kaistalta. Pitää todella pysähtyä, jos liikenne sitä vaatii turvalliseen ohitukseen. Turvallisesti

TULKKA ny hyvä ihmise tiistaisi seniorinäytöksi kattoma Kinoho! Seniori

KIITOS Kasitorille ja ihanille jumppaohjaajille kesän upeista jumppahetkistä! Ensi kesää odotellessa. Tarja