Peräkonttikirppis ja Kyläradioilla turvallisuutta -ilta

0
Talviurheiluvälineitä voi lahjoittaa tai myydä Soukaisten peräkonttikirppiksellä. Arkistokuva: Eija Eskola-Buri

Kestävän kehityksen viikkoa vietetään valtakunnallisesti tällä viikolla. Soukaisten kyläyhdistys osallistuu valtakunnalliseen Kestävän kehityksen viikkoon järjestämällä peräkonttikirppis -tapahtuman Soukaisten koulun pihalla lauantaina 1. lokakuuta kello 10–12.

Pääteemana on talviurheiluvälineiden vaihto lahjoittamalla tai myymällä. Alueella asuu paljon ukranalaisia lapsia, joille talviurheiluvälineet ovat tarpeen. Ennakkoilmoittautumiset Taijalle 0505581927

Leinmäen kylätalolla järjestetään Kyläradioilla turvallisuutta -ilta perjantaina kello 17–18.30. Laitilan Leinmäellä on yksi kolmesta Varsinais-Suomen kyläturvallisuuspilotista. Kylätalolle on asennettu RHA68 kyläradio, jota kokeillaan yhdessä kahden muun varsinaissuomalaisen ja yhden satakuntalaisen kyläradiopilotin kanssa.