Pilkington Lahden Lasitehtaalta uudet auringonsuojalasit rakentamiseen

0
Laitilan Pilkington kuuluu samaan konserniin kuin Lahden Lasitehdas, jossa tuotu markkinoille auringonsuojalasituotteet. Arkistokuvassa Laitilan Pilkingtonin tehtaalla ajoneuvojen lasit odottavat siirtoa seuraavaan tuotantovaiheeseen. Kuva: Asko Tanhuanpää

NSG Group on tuonut markkinoille Pilkington Suncool Q -auringonsuojalasituotteet. Uuden tuoteperheen eri lasityypit näyttävät hyvin samanlaisilta ulkopuolelta katsottuna.

– Tehokkaan auringonsuojauksen merkitys kasvaa jatkuvasti, ja oikeanlaiset ikkunalasit suojaavat sisätiloja sekä auringonsäteilyn aiheuttamalta liikalämmöltä lämpimään aikaan että laskevat hyvien lämmöneristysominaisuuksien avulla lämmityskustannuksia talvisin. Pidemmällä aikavälillä nämä lasit tekevät hyvää sekä kukkarolle että ilmastolle, Pilkington Lahden Lasitehdas tiedottaa.

Lahden Lasitehdas kuuluu samaan konserniin Pilkington Automotive Finlandin kanssa, jolla on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella.